Referencer

Vores bedste ambassadører er vores kunder…

… Så derfor tilbyder vi referencebesøg hos vores kunder, der har etableret og driver vaskerier og industrivaskeri. I hver enkelt tilfælde identificerer vi, i samarbejde med vores kunder, et relevant vaskeri eller industrivaskeri, og så varetager vi planlægningen.

industrivaskeri

KØBENHAVN N – AB – VASKERI – TOTALENTREPRISE

Renovering af industrivaskeri i totalentreprise. Nyt vaskeriudstyr. 12 vaskemaskiner og 6 dobbelte GAS tørretumblere samt vandalsikret og internetbaseret betalings- og administrationssystem baseret på nøglebrikker (Mifare TAGS) med automatisk samt brugerakiveret fejlmedling til leverandør via betalingssystem. Service Centralen leverede alt i totalentreprise og varetog således projektledelse (koordinering af alle faggrupper) og har totalansvaret for leverancen. Herudover er der indgået en service aftale. Automatisk sæbedosering fra Diversey

KØBENHAVN NV – AB – VASKERI – TOTALENTREPRISE

Renovering af vaskeri i totalentreprise. Nyt vaskeriudstyr. 7 vaskemaskiner og 3 GAS tørretumblere samt vandalsikret og internetbaseret betalings- og administrationssystem baseret på nøglebrikker (Mifare TAGS) med automatisk samt brugerakiveret fejlmedling til leverandør via betalingssystem.Service Centralen leverede alt i totalentreprise og varetog således projektledelse (koordinering af alle faggrupper) og har totalansvaret for leverancen. Herudover er der indgået en service aftale. Automatisk sæbedosering fra Vascandia.

FREDERIKSBERG – PU – VASKERI – TOTALENTREPRISE

Renovering af vaskeri i totalentreprise. Nyt vaskeriudstyr. 5 vaskemaskiner og 3 tørretumblere samt vandalsikret og internetbaseret betalings- og administrationssystem baseret på nøglebrikker (Mifare TAGS) med automatisk samt brugerakiveret fejlmedling til leverandør via betalingssystem.
Service Centralen leverede alt i totalentreprise og varetog således projektledelse (koordinering af alle faggrupper) og har totalansvaret for leverancen. Herudover er der indgået en service aftale. Automatisk sæbedosering fra Clean Care.

FREDERIKSBERG – EF – VASKERI – TOTALENTREPRISE

Renovering af vaskeri i totalentreprise. Nyt vaskeriudstyr. 4 vaskemaskiner og 2tørretumblere samt internetbaseret betalings- og administrationssystem baseret på nøglebrikker (Mifare TAGS) med automatisk samt brugerakiveret fejlmedling til leverandør via betalingssystem. Service Centralen leverede alt i totalentreprise og varetog således projektledelse (koordinering af alle faggrupper) og har totalansvaret for leverancen. Herudover er der indgået en service aftale.
Automatisk sæbedosering fra Clean Care.

FREDERIKSBERG – PU – VASKERI – TOTALENTREPRISE

Renovering af vaskeri i totalentreprise. Nyt vaskeriudstyr. 3 vaskemaskiner og 2 tørretumblere samt vandalsikret og internetbaseret betalings- og administrationssystem baseret på nøglebrikker (Mifare TAGS) med automatisk samt brugerakiveret fejlmedling til leverandør via betalingssystem.
Service Centralen leverede alt i totalentreprise og varetog således projektledelse (koordinering af alle faggrupper) og har totalansvaret for leverancen. Herudover er der indgået en service aftale. Automatisk sæbedosering fra Clean Care.

NORDSJÆLLAND – ALMENNYTTIGT – 21 BETALINGSSYSTEMER

21 internetbaserede betalings- og administrationssystemer baseret på nøglebrikker (Mifare TAGS) med mulighed for brugerakiveret fejlmedling til leverandør via betalingssystem. Systemerne er tilsluttet til udstyr der ikke er leveret af Service Centralen

HERLEV – ALMENNYTTIGT – UDSTYR OG PROJEKTLEDELSE

Renovering af vaskeri. Nyt vaskeriudstyr, forhøjelse af sokkel, nye gulvklinker, maler arbejde, el og VVS. Service Centralen varetog projektledelse (koordinering af alle faggrupper) herunder levering af vaskemaskiner integreret til EASY4000, vandalsikret betalingssystem baseret på “nøglebrikker” samt sæbedoseringsanlæg fra Vascandia.

ØSTERBRO – AB – TOTALLEVERANCE

Renovering af vaskeri. Design og indretning af lokalet med opbygning af ingeniørgang og helt nye vand- og el-installationer. For optimal service og rengøring bag maskiner. EASY4000, vandalsikret betalingssystem baseret på chipkort. og med fuld internetbaseret brugermenu. Service Centralen leverede også alt udstyr. SpeedQueen Vaskemaskiner og tørretumblere samt sæbedoseringsanlæg. Herudover er der indgået en serviceaftale.

VALBY – ALMENNYTTIGT – BETALINGSSYSTEM EASY4000

Vandalsikret betalingssystem baseret på tags. Systemet er tilkoblet internettet med blandt andet reservation og generel brugermenu. Mulighed for at aflæse eget forbrug og aktuel status i vaskeriet – Se for eksempel om der netop i dette øjeblik er ledige maskiner. Vaskedata leveres automatisk en gang pr. måned. Systemet er tilkoblet electrolux-maskiner (W475H og T4250) som er leveret af Electrolux.

VALBY – AB – TOTALLEVERANCE

Design, byggeansøgning og Indretning af lokalet – helt nye vand- og el-installationer.EASY3000, betalingssystem baseret på chipkort. og med fuld internetbaseret brugermenu. og kontant betaling via dankort og bankoverførsel.Service Centralen leverede alt udstyr. SpeedQueen Vaskemaskiner og tørretumblere. Herudover er der indgået en driftsaftale. Der betyder at Service Centralen har ansvaret for at sikre økonomi i investeringen.