Fællesvaskerier

Mere end ”bare” et fællesvaskeri

Du er nok kommet herind, fordi du leder efter den bedste samarbejdspartner til jeres fællesvaskeri.

Et fællesvaskeri kan være en fantastisk miljøbevidst løsning, såfremt der vælges energivenlige industrimaskiner – du vil vel gerne gå forrest og give dine beboere adgang til miljørigtige maskiner?

Derudover er der rigtig mange ting at overveje og være opmærksom på for at investeringen bliver så meningsfuld som muligt.

Af alle disse grunde skal du læse med videre her – for Service Centralen har det, du søger.

Service Centralen leverer totalløsninger til fællesvaskerier

Hos Service Centralen leverer vi ikke bare industrivaskemaskiner – vi leverer en hel og gennemtænkt løsning, som er tilpasset jeres behov ned til mindste detalje. Vi tager ansvaret for hele leverancen, fra bestilling af vaskeriløsning til levering af jeres vaskeri – vi leverer en totalløsning til fællesvaskerier.

Det giver så god mening, fordi vi derigennem skaber en relation, hvor vi forstår jeres udfordringer, målsætninger og behov – og vi har været sammen om det helt fra begyndelsen.

Vi er mere end blot din leverandørfællesvaskeri totalløsninger

  • Vi afdækker jeres ønsker og behov
  • Vi giver jer en professionel rådgivning baseret på god dialog
  • Vi giver jer den rigtige løsning til den rigtige pris
  • Vi giver jeres beboere et fællesvaskeri, de bliver glade for
  • Vi sikrer, at projektet er en god oplevelse for alle

Sådan foregår det

Vi starter med et opstartsmøde hos jer, hvor vi får afdækket jeres behov og målsætninger. Vi skal i denne dialog have afdækket følgende:

  • Funktionalitetskrav
  • Miljøhensyn
  • Betalingssystem
  • Øvrige specifikationer

Når behovene er afdækket, går vi i gang med at designe og prissætte løsningen. I denne proces kigger vi bl.a. på diverse installationer (el, vand, aftræk og friskluft), indretning, miljø og ikke mindst økonomi.

Inden projektstart

Når løsningen er designet og prissat, præsenterer vi løsningen for jer. Ved større projekter deltager projektlederen fra start for at sikre en optimal overdragelse, inden vi påbegynder implementeringen.

Når projektlederen er med fra start, sikrer vi også, at projektet leveres til den aftalte deadline og i overensstemmelse med jeres forventninger.

Kontakt Service Centralen her – så tager vi en snak om, hvordan jeres fællesvaskeri og projektløsning skal se ud.

Se listen over nogle af vores referencer her.